Assistent Horeca Manager (m/v) voor 20 tot 30 uur p/w
Ben je een horecapersoon in hart en ziel? Klantvriendelijk, stressbestendig en een echte teamspeler met de juiste papieren op minimaal MBO niveau en aantoonbare managementervaring in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De vacature is voor 25 tot 30 uur per week en de werkdagen zijn in ieder geval vrijdag, zaterdag en zondag.
 
De functie
Dat hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Jij weet precies hoe alles werkt in de horeca en hoe je samen met de Horeca Manager het beste uit je mensen haalt. Met een lach zorg je er altijd voor dat de bezoekers aan de Utrechtse Bazaar een goede tijd hebben.
 
Wat je gaat doen?
Je ondersteunt de Manager Horeca bij alles wat er nodig is voor een succesvolle operatie, zoals:
• Het aansturen, coachen en begeleiden van een team van horecamedewerkers
• Samenstellen en waar nodig uitbouwen van het horecateam
• Planning, taakverdeling en evaluatie
• Managen van verzuim
• Realiseren van cijfers en resultaten
• Efficiënte inkoop en goede kwaliteit van producten
• Klanttevredenheid
• Ervoor zorgen dat de medewerkers zich houden aan de benodigde voorschriften (zoals HACCP) en huisregels van de Utrechtse Bazaar
 
Wat we van jou verwachten
• Het juiste papiertje (een passende afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau)
• Minimaal een jaar ervaring in het managen van horecapersoneel
• Werkdagen zijn in ieder geval altijd ieder weekend
• Maximale inzet en een oneindige dosis enthousiasme
 
Last but not least krijg je…
• Leuke collega’s
• Een informele werksfeer
• Een marktconform salaris
• Alle ruimte voor je creatieve ideeën en suggesties
 
Werkdagen
De vacature is voor 25 tot 30 uur per week en de werkdagen zijn in ieder geval vrijdag, zaterdag en zondag.
 
Locatie
Utrecht Papendorp
 
Solliciteren
Stuur je motivatie en cv naar Tea Müller via tmuller@utrechtsebazaar.nl. Heb je nog vragen over de functie dan kun je haar bereiken op: 06-21393222.