Markt Utrecht

De Utrechtse Bazaar is iedere zaterdag en zondag de gezelligste markt van Utrecht. Met de centrale ligging en het ruime aanbod van producten uit alle windstreken biedt zij dé ingrediënten voor een gezellig dagje uit voor jong en oud.

Gezellig dagje uit!

Ieder weekend weer genieten vele duizenden mensen van een gezellig, goedkoop en een verrassend dagje uit naar de markt. Wat maakt de Utrechtse Bazaar nu zo leuk zult u zich misschien afvragen? Naast de gunstige en praktische eigenschappen zoals vrij parkeren, eenvoudig te bereiken en gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar zijn er natuurlijk tal van andere redenen waarom men naar de gezelligste markt van Utrecht komt.

De Utrechtse Bazaar heeft ieder weekend honderden kraampjes. Meer dan de helft van de standhouders heeft een vaste plek. De overige kraampjes variëren per week. Dit geeft De Utrechtse Bazaar haar unieke karakter. Iedere week bent u gegarandeerd van uw vaste aanbod aan producten maar het is altijd weer een verrassing wat voor een producten zich deze week weer nieuw hebben aangediend. Geen weekend is hetzelfde, het gezelligste dagje weg!

Ze hebben bijna alles

Nog niet overtuigd? Een van de bekendste motto’s klinkt als volgt: “Je kan het zo gek niet bedenken of je vind het daar…op De Utrechtse Bazaar”. Een lekker hapje eten, uw haren laten knippen en kiezen uit vele producten als speelgoed, groente en fruit, kleding, fietsen, elektrisch apparatuur, leuke tweedehands spullen enzovoort…enzovoort. Niets is te gek. De diversiteit van kraampjes en culturen maken het een unieke en leuke ervaring…ieder weekend weer!

Zelf een kraampje starten

De Utrechtse Bazaar beleving zelf een keertje ervaren als standhouder? Dat kan! De markt stelt particulieren in staat om zelf eens te ervaren hoe het is om een marktkraampje te hebben. Iedere zaterdag en zondag kan u zelf komen staan met uw tweedehands spullen.