Voor standhouders

Kom ook op de gezelligste overdekte markt van Nederland staan!

Iedere zaterdag & zondag is Utrecht weer het centrum van gezelligheid. De Utrechtse Bazaar bruist dan met honderden standhouders en duizenden bezoekers van de bedrijvigheid. Zo zijn er ook veel tweedehands goederen en curiosa. De Utrechtse Bazaar is al meer dan 30 jaar de verrassendste overdekte markt / braderie van Nederland, daar wilt u toch ook standhouder zijn?

Marktkraam huren
Er is plek voor zowel verkopers van nieuwe goederen en versproducten als voor verkopers van 2e hands artikelen. Wij bieden ruimte aan zowel professionele handelaren als aan particulieren. U maakt gemakkelijk telefonisch een reservering voor de huur van een marktkraam of vult het formulier in.

Bent u professioneel handelaar?
Vanaf € 80,00 huurt u bij ons al een kraam (3 m x 2 m) voor het hele weekend. Bekijk dan hier de complete prijslijst.

Bent u particulier?
Wilt u uw zolder, garage, kelder of kledingkast weer eens opgeruimd hebben en uw 2e hands spullen verkopen? Ook dat kan! Op zaterdag huurt u bij ons een kraam voor €25,– en op zaterdag en zondag voor € 45,–

Reserveren
Bel voor het huren / reserveren van een marktkraam: 030 – 677 98 99 of vul het formulier in. Ook voor komend weekend zijn er nog plaatsen beschikbaar!

Alleen voor reserveringen van het desbetreffende weekend kunt u op zaterdag en zondag contact opnemen via 06 – 27 39 66 66.