Wat is de Utrechtse Bazaar

Gezellig dagje uit

De Utrechtse Bazaar is iedere zaterdag en zondag de gezelligste markt van Nederland. Met de centrale ligging en het aanbod van producten uit vele windstreken biedt zij dé ingrediënten voor een gezellig dagje uit voor jong en oud.

Ieder weekend weer genieten vele mensen van een gezellig, goedkoop en een verrassend dagje uit. Wat maakt de Utrechtse Bazaar nu zo leuk zult u zich misschien afvragen? Naast de gunstige en praktische eigenschappen zoals gratis parkeren en eenvoudig te bereiken zijn er natuurlijk tal van andere redenen waarom men naar de gezelligste markt van Nederland komt.

De Utrechtse Bazaar heeft ieder weekend wisselende kraampjes. Meer dan de helft van de standhouders heeft een vaste plek. De overige kraampjes variëren per week. Dit geeft De Utrechtse Bazaar haar unieke karakter. Iedere week bent u gegarandeerd van uw vaste aanbod aan producten maar het is altijd weer een verrassing wat voor een producten zich deze week weer nieuw hebben aangediend. Geen weekend is hetzelfde, het gezelligste dagje weg!

Zelf een kraampje starten?

De Utrechtse Bazaar beleving zelf een keertje ervaren als standhouder? Dat kan! De markt stelt particulieren in staat om zelf eens te ervaren hoe het is om een marktkraampje te hebben. Iedere zaterdag en zondag kan u zelf komen staan met uw tweedehands spullen.

Als we een stapje verder gaan dan kunnen wij met trots zeggen dat wij veel startende ondernemers hebben geholpen bij het realiseren van een succesvolle onderneming. Een flink aantal mensen is ooit begonnen op de Utrechtse Bazaar met de verkoop van hun product en hebben inmiddels hun eigen winkel. De mogelijkheid bestaat namelijk om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Wij hebben zelfs ondersteunde faciliteiten die een startende ondernemer onderweg kan helpen. Kijk voor meer informatie naar standhouders.