Nieuw: Snuffelmarkt bij de Utrechtse Bazaar!

 

 Utrecht –  21 september 2016 – Nieuw – het weekend van 1 & 2 oktober vindt de allereerste Snuffelmarkt plaats, georganiseerd door De Wit Evenementen.

 

De Wit Evenementen organiseert al vele jaren in het hele land de leukste Snuffelmarkten. En nu ook bij de Utrechtse Bazaar. Dit jaar, vanaf oktober is er ieder eerste weekend van de maand een Snuffelmarkt.

 

Met vele honderden kramen met allerhande 2e hands artikelen en curiosa kunt u heerlijk rondsnuffelen op jacht naar unieke koopjes en de mooiste vondsten. Het bezoek aan de Snuffelmarkt kost niets extra. Voor de prijs van één toegangskaartje kunt u nu twee markten bezoeken.

 

Wanneer zijn de Snuffelmarkten?

De Snuffelmarkten vinden in 2016 ieder 1e weekend van de maand plaats. De komende Snuffelmarkten zijn op 1 & 2 oktober, 5 & 6 november en 3 & 4 december.

 

Samen met de Utrechtse Bazaar

De Snuffelmarkt vindt tegelijkertijd plaats met de Utrechtse Bazaar, sinds 1981 de gezelligste overdekte markt van Nederland. Met de centrale ligging en het ruime aanbod van producten en standhouders uit alle windstreken biedt de Utrechtse Bazaar ieder weekend weer een verrassend assortiment!

 

Kom gezellig samen

Ook deze weekenden kunt u extra voordelig naar binnen met de coupon voor de 2e persoon gratis. Ga naar www.utrechtsebazaar.nl en download hem daar.

 

Kraam huren

Wilt u een kraam huren op de Utrechtse Bazaar of een van de Snuffelmarkten? Kijk op www.utrechtsebazaar.nl voor meer informatie.

 

Over de Utrechtse Bazaar

Al meer dan 30 jaar is de Utrechtse Bazaar ieder weekend de gezelligste markt van Nederland. Met de centrale ligging in Utrecht en het ruime aanbod aan producten uit alle windstreken biedt de Utrechtse Bazaar dé ingrediënten voor een gezellig dagje uit voor jong en oud. Ieder weekend zijn er vele honderden kraampjes. Parkeren is gratis en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Voor de kinderen is er ook een springkussen, een zweefmolen en andere leuke attracties. De Utrechtse Bazaar beleving zelf een keertje ervaren als standhouder? Dat kan! Kijk op utrechtsebazaar.nl voor meer informatie.

 

In Augustus 2012 is de Utrechtse Bazaar verhuisd van het bloemen- en plantenveilingcomplex in Vleuten naar een mooie ruime locatie in Utrecht, in de wijk Papendorp met meer dan 1250 gratis parkeerplaatsen.