Veelgestelde vragen

De Utrechtse Bazaar wordt iedere zaterdag en zondag georganiseerd in Utrecht op kantorenpark – Papendorp. Papendorp-Utrecht, Groenewoudsedijk 6 (Navigatieadres is: Taatsendijk 4). Voor vragen kunt u ons bereiken van woensdag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur op telefoonnummer: 030-6779899. In het weekend tijdens markturen op telefoonnummer: 06-27396666. Indien u niet direct iemand aan de lijn krijgt dan kunt u altijd een bericht achterlaten zodat wij u kunnen terugbellen.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Mag ik mijn hond ook mee naar binnen nemen?

Ja dat mag. U dient uw hond wel aan de lijn houden en zijn of haar ‘behoeften’ buiten laten doen.

Ik heb geen auto, hoe kom ik op De Utrechtse Bazaar?

Bus
De Utrechtse Bazaar is goed bereikbaar met de bus. Wij zijn trots u te kunnen melden dat wij onze eigen bushalte hebben. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid per bus.

Zijn jullie ieder weekend geopend?

Ja, in principe zijn wij iedere zaterdag en zondag geopend. Wat betreft de feestdagen die in het weekend vallen en eventueel extra openingsdagen kunt u ons volgen op Facebook of kijk op onze website onder openingstijden. Hier vermelden wij altijd de extra openingsdagen.

Als ik met de auto kom, moet ik dan parkeergeld betalen?

Op het terrein van De Utrechtse Bazaar kunt u altijd GRATIS parkeren!

Moet ik voor mijn kinderen ook entree betalen?

Als uw kinderen jonger zijn dan 13 dan hoeft dit niet. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding mogen GRATIS mee naar binnen!

Zijn er ook toiletten aanwezig?

In de hal is 1 grote toiletgroep aanwezig. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig.

Is er ook gelegenheid om iets te eten of te drinken?

Ja zeker! Bij de ingang staan diverse eettenten met heerlijke producten. Daarnaast heeft de Utrechtse Bazaar een 11-tal horeca keukens met ieder hun eigen specialiteit. U kunt in alle rust eten wat u wilt op ons enorme terras. Voor de snelle hap of een bakje koffie kunt u midden in de hal ook even stoppen bij onze coffee corner(s).

Worden er zowel nieuwe als tweedehands spullen verkocht?

Ja. Op zaterdag en zondag worden zowel nieuwe als tweedehands producten verkocht. Het is zelfs mogelijk om zelf een keer op de Utrechtse Bazaar te verkopen. Handig als u de zolder of de garage eens wilt opruimen! Voor de verkoop van uitsluitend tweedehands goederen hebben wij speciale verhuurprijzen.

Kopen jullie ook spullen op?

Nee, dat doen wij niet. Wij verhuren enkel de plaatsen. Wij kopen dus geen goederen in. U kunt natuurlijk altijd zelf een kraam huren op de markt, of bij standhouders op onze markt vragen of zij geïnteresseerd zijn in uw spullen.

Kan ik geld pinnen op de Utrechtse Bazaar?

Op de Utrechtse Bazaar kunt u uw entreekaart pinnen bij de kassa. Op de Utrechtse Bazaar kunt u geld pinnen bij onze pin kassa.