Kraam huren

2e hands en nieuw

Er is plek voor zowel verkopers van nieuwe goederen, van partijgoederen, van versproducten als voor verkopers van 2e hands artikelen. Wij bieden ruimte aan zowel professionele handelaren als aan particulieren. U maakt gemakkelijk telefonisch een reservering voor een plek of vult het formulier in.

 

Bent u particulier?
En wilt u uw zolder, garage, kelder of kledingkast weer eens opgeruimd hebben en uw 2e hands spullen verkopen? Op zaterdag huurt u bij ons een 3 bij 2 meter tussenplaats voor €25,– en op zaterdag en zondag voor € 45,–. Dit is inclusief het gebruik van een markttafel.

 

Bent u professioneel handelaar?
Vanaf € 90,00 huurt u bij ons al een plekje (3 m x 2 m) voor het hele weekend. Bekijk dan hier de complete prijslijst.

 

Direct reserveren?

Wilt u een reservering plaatsen? Bel ons op 030-677 98 99 van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur of vul het formulier in.

Alleen voor reserveringen van het desbetreffende weekend kunt u op zaterdag en zondag contact opnemen via 06 – 27 39 66 66.

Winkelunits huren

Tevens hebben wij ook verkoopunits / boxen beschikbaar. Een verkoopunit is uw eigen ruimte met muren en een afgesloten dak. Voorzien van een afsluitbare rolluik en elektriciteit. Klik hier voor meer informatie.